Tidligere Tottenham-spiller, Charlie Hayford, er klar for Sheffield Wednesday. 

Sheffield Wednesday bekreftet i dag på sine hjemmeside at de har signert tidligere Tottenham-spiller, Charlie Hayford.

18-åringen kommer til Championship-klubben kostnadsfritt da hans kontrakt med Spurs gikk ut ved månedskifte. Hayford har signert en ett-års kontrakt med The Owls.

– Dette er en stor klubb og en som appellerer til unge spillere som vil vise seg frem. Jeg hadde ingen betenkeligheter med å flytte nordover da dette er en klubb og plass som virkelig frister. Jeg nøt virkelig mine år i Spurs, hvor jeg lærte ting av toppspillere. Jeg ble invitert til å trene med førstelaget under Andre Villas-Boas da jeg var 15 år. Det å få være med å trene med førstelaget og prøve ut deres tempo har vært en god erfaring for meg. Filosofien til Sheffield Wednesday er å spille ut bakfra og spille fotball. Og det passer bra med hvordan jeg liker å spille fotball, sa Sheffield Wednesdays nye midtbanespiller til klubbens hjemmeside.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar