Fernando Torres blir værende i Atlético Madrid. 

Fernando Torres’ kontrakt med Atlético Madrid gikk ut ved månedskifte, og det har lenge vært spekulert om den hjemvendte helten skulle få forlenget sin kontrakt med den spanske storklubben.

I dag bekreftet Atlético Madrid på sin hjemmeside at de har blitt enige med Torres om en ny kontrakt. 32-åringen har signert en kontrakt som binder han til Vicente Calderón ut kommende sesong. Torres gjør med det som sin spisspartner, Antoine Griezmann, som i forrige måned også forlenget med Atlético.

– Jeg er glad for å fortsette her hjemme, den eneste plassen jeg har ønsket å være, og nå har drømmen endelig gått i oppfyllelse, sa Torres til klubbens hjemmeside etter å ha signert den nye kontrakten.

Fernando Torres hadde sin beste sesong på lenge forrige sesong, og bidro til Atléticos sterke sesong med sine 12 mål og 5 målgivende pasninger på 44 kamper.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar