Den franske vingen, Hadi Sacko, er klar for Leeds United. 

Garry Monk er i full sving med å forsterke Leeds United før kommende sesong. Tidligere i sommer har Leeds hentet Marcus Antonsson og Kyle Bartley. I dag ble Leeds’ tredje signering for sommeren bekreftet på klubbens hjemmeside. Den franske vingen, Hadi Sacko, ankommer Leeds på et sesonglangt lån fra Sporting CP. Leeds har også sikret seg en kjøpsopsjon på franskmannen.

22-årige Sacko er opprinnelig ving, men kan bekle flere offensive roller. Sacko har allerede sluttet seg til Leeds-troppen som for tiden befinner seg på treningsleir i Irland. Han er med det også tilgjengelig for neste ukes treningskamper mot Shelbourne og Shamrock Rovers.

Hadi Sacko startet sin karriere som profesjonell fotballspiller hjemme i Frankrike og Bordeaux. Han har også et låneopphold i Le Havre bak seg før han reiste til Portugal og Sporting CP i 2014. I Sporting har Sacko stort sett spilt for klubbens B-lag, og står bare med 4 cupkamper for førstelaget. I siste halvdel av forrige sesong var Sacko lånt ut til den franske klubben Sochaux, som spiller i Ligue 2. I Sochaux scoret han 2 mål på sine 14 kamper. Sacko står også med flere aldersbestemte landskamper for sitt Frankrike på flere nivå.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar