Tidligere Swansea-spiller, Dwight Tiendalli, er på prøvespill i Birmingham City.

Den tidligere nederlandske landslagsbacken, Dwight Tiendalli, er på jakt etter en ny klubb etter at hans kontrakt med Swansea ble brutt ved gjensidig enighet i september 2015. Nå er 30-åring i Spania for å prøve seg sammen med Birmingham på deres treningsleir.

– Dwight er en spiller vi har fulgt med på det siste året. Han er for øyeblikket kontaktløs, og skulle i utgangspunktet ha kommet til oss neste uke, men vi spurte om han vil være med oss på treningsleiren i Spania. Han har passet fint i spillergruppen så langt. Det er aldri lett å møte opp på en flyplass og reise avgårde å trene med en gjeng ukjente spillere. Men som du kan se så er han en god spiller, som også har spilt i Premier League. Han er en rask spiller som kan spille på begge backene, så han er veldig anvendelig, sa Birmingham-manager Gary Rowett til klubbens hjemmeside.

Tiendalli kom til engelsk fotball i 2012 fra den nederlandske klubben FC Twente. Men den nå 30 år gamle backen klarte aldri helt å spille seg til en fast plass i Swansea, og spilletiden minket gradvis sesongene som gikk. I hans tredje og siste sesong i Swansea ble han sendt på et kort lån til Middlesbrough våren 2015. I Middlesbrough gikk heller ikke ting på skinner og han fikk bare 2 kamper Boro. Tiendalli står med 2 landskamper for Nederland, den siste mot Kina i november 2013.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar