Sebastian De Maio forlater Genoa til fordel for den belgiske klubben Anderlecht.

Den franske midtstopperen, Sebastian De Maio, har vært sterkt linket bort fra Genoa denne sommeren. Og i dag kom bekreftelsen på at 29-åringen er ferdig i Genoa.

I dag meldte Football-Italia at Sebastian De Maio er klar for belgisk fotball og Anderlecht. De Maio har signert en kontrakt som binder han til den belgiske klubben frem til sommeren 2020. Det er fortsatt ukjent hvor mye Anderlecht måtte ut med for å sikre seg 29-åringens tjenester.

Sebastian De Maio spilte juniorfotball hjemme i Frankrike, men reiste i 2006 til Brescia hvor han fikk sin debut i seniorfotball. De Maio var i Brescia frem til 2013, men var i løpet av tiden i Brescia utlånt til både Celano og Frosinone. I 2013 signerte De Maio for Genoa, hvor han etterhvert skulle bli en sentral brikke i Grifones forsvar. De Maio endte med 86 kamper for Genoa i løpet av sine tre år på Stadio Luigi Ferraris.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar