Den tidligere Manchester United-spilleren, Nani, er klar for Valencia.

Luís Carlos Almeida da Cunha, eller bedre kjent som Nani, har lagt bak seg en god sesong i tyrkiske Fenerbahce. Noe som har linket han til flere storklubber i Europa, blant annet har en sjokkretur til Manchester United vært nevnt i de foregående ukene. Men den største favorittene i mediene til å hente Nani tilbake fra Tyrkia har kanskje vært Inter.

Men det ble altså ikke noen overgang til Inter for Nani, ihvertfall ikke i denne omgang. Valencia bekreftet på sin hjemmeside på tirsdag at det er de som har vunnet kampen om den nå 29 årige portugiseren. Nani har signert en kontrakt med Valencia som binder han til ærverdige Mestalla frem til sommeren 2019. Det er ikke oppgitt noen overgangssum, men i forskjellige medier snakkes det om at Valencia måtte ut med omlag 8,5 millioner euro for å sikre seg Nanis tjenester.

Nani befinner seg for tiden i Frankrike hvor han spiller EM med sitt Portugal, og vil derfor ikke ble presentert som Valencia-spiller før han er ferdig med EM.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar