Den nederlandske midtstopperen, Mike van der Hoorn, er klar for Swansea. 

Swansea er virkelig i siget om dagen når det kommer til kjøp av nederlandske spillere. I går kjøpte waliserne Leroy Fer fra Queens Park Rangers, og i dag bekreftet de på klubbens hjemmeside at de har kjøpt Mike van der Hoorn.

Mike van der Hoorn kommer fra Ajax for en overgangssum på omlag 2 millioner pund, ifølge Sky Sports. 23-åringen har signert en tre-års kontrakt med Premier League-klubben.

– Dette er fantastisk! Jeg er veldig glad for å være her. Dette er den beste ligaen i verden, og jeg kan neste ikke vente med å komme i gang, sa van der Hoorn til klubbens hjemmeside etter at overgangen fra Ajax var i boks.

Mike van der Hoorn startet sin profesjonelle fotballkarriere i den nederlandske klubben FC Utrecht. Etter to sesonger i klubbens førstelag ble han solgt til Ajax sommeren 2013. Første sesongen i Ajax spilte van der Hoorn stort sett for klubbens reservelag, Jong Ajax. Første del av sesongen som akkurat er avsluttet startet van der Hoorn ofte på benken i Ajax, men utover i sesongen ble han fast i Ajax-forsvaret. 23-åringen endte med 48 kamper for Ajax.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar