Facundo Roncaglia er klar for den spanske klubben Celta Vigo. 

Den argentinske landslagsstopperen, Facundo Roncaglia, har blitt enig med Celta Vigo om en fire-års kontrakt, det melder den spanske klubben på sin hjemmeside. Kontrakten vil bli signert etter at 29-åringen har bestått den medisinske testen.

Facundo Roncaglia kommer til Celta Vigo fra en italienske klubben Fiorentina. 29-åringen blir Celta Vigos tredje signering i dette overgangsvinduet, etter at José Naranjo og Álvar Lemos ankom klubben tidligere i sommer.

Det ble med det fire år i Fiorentina for Roncaglia, som var på lån i Genoa i 2014/2015 sesongen. Forrige sesong spilte han totalt 33 kamper og scoret 1 mål for Viola. Roncaglia var en del av Argentinas tropp som tapte finalen i sommerens Copa America, men deltok bare i 3-0 seieren over Bolivia i gruppespillet.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar