Arsenal skal ha invitert Napoli til forhandlinger om en overgang for Gonzalo Higuaín.

Arsenal skal ha invitert Napoli til London for å forhandle om en overgang for Napolis argentinske superspiss, Gonzalo Higuaín, ifølge Football-Italia. Møtet som angivelig skal avholdes i London på torsdag skal ha blitt arrangert på forespørsel av Arsenals manager Arsène Wenger, slik at han kan diskutere en potensiell overgang for Higuaín med Napolis president Aurelio De Laurentiis og sportsdirektør Cristiano Giuntoli.

Det har også vært snakk om at Arsenal allerede har lagt inn et bud på Higuaín. Budet ligger angivelig på omlag 60 millioner euro, pluss Olivier Giroud. Arsenal står klare med en fire-års kontrakt med en lønn på 8 millioner euro per sesong for Higuaín, som selv har et sterkt ønske om å spille i Premier League.

Den nå 28 år gamle spissen leverte sin beste sesong for Napoli forrige sesong, da han noterte seg for 38 scoringer på 42 kamper i aller turneringer for den italienske klubben.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar