Mauro Tassotti forlater Milan etter 36 år i den italienske storklubben. 

Den tidligere italienske forsvarsspilleren Mauro Tassotti er ferdig i Milan, det melder Football-Italia. Tassotti har jobbet i Milan de siste 36 årene, og har hatt flere forskjellige roller i klubben. 56-åringen har det siste året jobbet som speider i Rossoneri, med en kontrakt frem til neste sommer. Men nå har Milan og Tassotti blitt enige om å avbryte kontrakten, ett år før utløpsdatoen.

Mauro Tassotti kom til Milan i 1980, den gang som spiller. Han var en del av Arrigo Sacchis legendarisk Milan-lag, som dominerte italiensk og europeisk fotball på slutten av 80-tallet og starten av 90-tallet. Han fortsatte å jobbe for Milan etter at han la opp som spiller i 1997, og har hatt flere forskjellige roller i klubben. Han har jobbet med juniorlaget, vært assistenttrener for en haug trener, deriblant Carlo Ancelotti og Massimiliano Allegri, og har som nevnt jobbet som speider.

Tassotti blir linket til en jobb i støtteapparatet til det ukrainske landslaget, hvor tidligere Milan-helt Andriy Shevchenko er ventet å ta over som hovedtrener.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar