Roma skal ha sikret seg den Inters brasilianske midtstopper, Juan Jesus. 

Roma skal ha blitt enige med Inter og Juan Jesus om en overgang for brasilianeren. Ifølge Football-Italia kommer 25-åringen på et sesonglangt lån, og kan slutte seg til sin nye klubb allerede i morgen. Avtalen er ennå ikke bekreftet av noen av klubbene.

Avtalen inneholder også en forpliktet kjøpsopsjon, som gjør at Roma må kjøpe han neste sommer. Roma må angivelig ut med totalt 10 millioner euro for den midtstopperen, som også kan bekle rollen som venstreback.

Det ble med det 4,5 år i Inter for Juan Jesus. 25-åringen fikk bare 23 kamper i alle turneringer for Inter forrige sesong. Han står også noterte med 4 landskamper for sitt Brasil, men vi må helt tilbake til september 2012 for å finne den forrige.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar