Sunderland-manager Sam Allardyce kan bli Englands nye landslagstrener. 

Den tidligere West Ham-, Blackburn-, Newcastle- og Bolton-manageren var blant de aktuelle også i 2006, men da falt valget til slutt på Steve McClaren. Nå er 61-åringen selv favoritt til å ta over etter Roy Hodgson, melder Daily Telegraph.

Allardyce har reist fra Østerrike, hvor Sunderland gjør sine forberedelser til den kommende Premier League-sesongen, og tilbake til England for å holde samtaler med FA-president David Gill.

Jürgen Klinsmann, Eddie Howe og Steve Bruce skal også være aktuelle kandidater.

Sam Allardyces tidligere assistent i Bolton, den tidligere Hull-manageren Phil Brown, mener Allardyce er akkurat det England trenger nå etter nok et mislykket sluttspill.

– Vi mistet identiteten vår under EM. Lidenskap, det er det som manglet. Sam ville ikke akseptert det. Hvis det først har skjedd én gang, så ville det aldri skjedd en gang til med ham. Disse spillerne er nødt til å skjønne at de representerer landet sitt, sier han til TalkSport.

Også West Ham-eier David Gold, som hentet Allardyce til klubben i 2011, nøler heller ikke med å fremheve sin tidligere arbeidstaker.

– Jeg ville ikke nøle med å anbefale ham. Han er bestemt. Han er ambisiøs. Jeg tror det viktigste, fra mitt synspunkt, er at han er engelsk.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar