Den franske backen Lucas Digne er klar for Barcelona.

Lucas Digne har i dag signert for Barcelona, det bekreftet den spanske storklubben på sin hjemmeside i ettermiddag. 22-åringen har signert en kontrakt som binder han til Camp Nou frem til sommeren 2021. Digne vil bli presentert som Barcelona-spiller i morgen.

Barcelona kjøper Digne fra Paris Saint-Germain. Spanjolene måtte ut med 16,5 millioner euro pluss bonuser for å sikre seg franskmannens tjenester. Dignes kontrakt med Barcelona inneholder en utkjøpsklausul på 60 millioner euro.

Lucas Digne leverte meget bra forrige sesong da han var på utlån i Roma. Den italienske klubben hadde en kjøpsopsjonen i låneavtalen på 18 millioner euro, noe de ikke var interessert i å betale. Roma har gjentatte ganger prøvd å forhandle om en lavere pris, men nå kom Barcelona dem i forkjøpet.

22-åringen blir med det Barcelonas tredje signering i dette overgangsvinduet. Fra før av har Barcelona signert Denis Suárez og Dignes lagkamerat fra det franske landslaget, Samuel Umtiti.

Digne står noterte med 13 landskamper for sitt Frankrike. Han var en del av troppen som spilte EM på hjemmebane tidligere i sommer, men 22-åringen fikk ikke ett eneste minutt på banen.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar