Fiorentina ønsker å beholde Giuseppe Rossi.

Giuseppe Rossi har slitt med skader gjennom hele sin fotballkarriere, spesielt har tiden i Fiorentina vært et mareritt for 29-åringen. Forrige sesong var han tilbake i spille igjen, men månedsvis på sykestua hadde satt sitt preg på den lille italieneren. Noe som resulterte i et utlån til spanske Levante i januar.

Tiden i Levante ser ut til å ha gjort godt for Rossi, som leverte 6 scoringer på 17 kamper i La Liga i våres. Dessverre så var ikke Rossis bidrag nok til å holde Levante i La Liga, men hans prestasjoner i Spania ser nå ut til å gi han en ny sjanse i Fiorentina.

– Rossi blir hos oss. Han har tro på klubben og på treneren, sa Fiorentinas sportsdirektør Pantaleo Corvino i et intervju gjengitt av Football-Italia.

Rossis kontrakt med Fiorentina går ut etter kommende sesong. Selv om han nå ser ut til å få en ny sjanse i Fiorentina, så kommer ikke 29-åringens kontrakt til å bli fornyet med det første.

 

 

 

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar