Morgan De Sanctis er klar for Monaco og fransk fotball. 

Den italienske veterankeeperen Morgan De Sanctis er klar for Monaco, det bekrefter den franske klubben på sin hjemmeside. 39-åringen har signert en ett-års kontrakt med Monaco, etter at hans kontrakt med Roma gikk ut tidligere i sommer.

De Sanctis blir Monacos femte signering i dette overgangsvinduet. Tidligere i sommer har Djibril Sidibé, Benjamin Mendy, Kamil Glik og Youssef Aït Bennasser kommet inn portene på Stade Louis II.

Morgan De Sanctis avslutter med det et treårig opphold i Roma, hvor han den siste sesongen var backup for Wojciech Szczesny. Han har tidligere også spilt for Pescara, Juventus, Udinese, Sevilla, Galatasaray og Napoli. De Sanctis rakk også å notere seg for 6 kamper for det italienske landslaget.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar