Mark Dempsey har overraskende valgt å si opp stillingen som trener for FK Haugesund.

Det melder klubben i en pressemelding torsdag.

– Etter nøye overveielser har jeg bestemt meg for å fratre stillingen som hovedtrener i FKH. Jeg ønsker i den forbindelse å uttrykke min takknemlighet overfor spillere og støtteapparat, spesielt Andrea Loberto. Jeg vil også benytte anledningen til å ønske klubben og dets spillere alt godt i fortsettelsen, sier Dempsey ifølge fkh.no.

Klubben har valgt å etterkomme Dempseys ønske. Dempsey jobbet som assistenttrener for Jostein Grindhaug i 2015, før han tok over sjefsansvaret før 2016-sesongen. Haugesund under Dempsey har hatt en god start på sesongen, og klubben ligger på 6. plass med 25 poeng ved halvspilt serie.

Assistenttrener Andrea Loberto kommer til å lede laget i lørdagens kamp mot Viking, og klubben vil bruke tiden fremover til å finne en permanent løsning.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar