Middlesbrough har blitt enige om en overgang for den serbiske midtstopperen.

Det melder Daily Mail.

27 år gamle Neven Subotic har slitt med spilletid i Borussia Dortmund den siste sesongen og fikk kun spille elleve kamper under den nye treneren Thomas Tuchel forrige sesong, noe som fikk midtstopperen til å legge ut en melding på Facebook tidligere i sommer hvor han åpnet for å bytte klubb for å få mer spilletid.

– Jeg er inne i fotballspillerens beste år og vil naturligvis bruke disse til å bringe meg og laget fremover. Og ha følelsen av å være til nytte på banen og gi alt for laget mitt. Jeg vil ikke tjene mine penger på benken, men være en aktiv del av en historie, slik som jeg var inntil i fjor, uttalte Subotic da.

Subotic vil koste den nyopprykkede klubben £8 millioner, rundt 90 millioner norske kroner, men avtalen er avhengig av at serberen får arbeidstillatelse.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar