Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

Helgens singler

Norsk Tippeliga

__________________

Molde – Sarpsborg 08 (lørdag klokka 18.00)

Sarpsborg har vunnet fire av de fem siste kampene, hvor tapet kom mot serielederne Rosenborg. 24. juni i år vant Sarpsborg overbevisende 5-1 over Molde, der de brukte nesten de sterkeste spillerne de har. Molde derimot, har ikke vunnet på fire kamper, og forsvaret ser ikke ut til å være spesielt godt. Solskjær virker ikke å ha funnet den samme gløden og optimismen som han hadde da han var trener i Molde forrige periode. Vi tror han ikke har fått sving på laget til denne kampen, heller, og tror på uavgjort eller borteseier.

Fotballsonen spiller: UB @ 2.12 i odds

Sogndal – Bodø/Glimt (søndag klokka 18:00)

Eirik Bakke har fått sving på laget sitt og står uten tap på de ni siste kampene. Men, Sogndal solgte nettopp en av sine bedre spillere, Babacar Sarr til Molde. Dette kan fort være nok til at Bodø/Glimt klarer å karre seg til uavgjort i denne kampen. Bodø/Glimt kommer rett fra en sterk borteseier mot Odd og svever nok høyt etter den prestasjonen.
Et litt svekket Sogndal kan få problemer mot et lag med selvtillit fra Bodø. Fotballsonen tror på uavgjort eller borteseier.

Fotballsonen spiller: UB @ 2.13 i odds

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar