Aalesund har kun tatt ett poeng på de fire kampene etter sommerpausen, og styret vil nå ta grep.

Det melder Sunnmørsposten.

– Vi har besluttet at vi ønsker å styrke trenerteamet. Der har vi vært i kontakt med to ulike personer, som vi mener kan styrke trenerteamet, sier styreleder Reidar Mjelde til lokalavisen.

Sunnmørsposten melder også at klubben er i konkrete samtaler med en bestemt person, men det er ennå ikke klart hvilken rolle denne personen skal inn i, og hvilken rolle nåværende trener Trond Fredriksen eventuelt skal ha fremover.

Med unntak av uavgjortresultatet hjemme mot Rosenborg, har Aalesund tapt bortekampene mot Strømsgodset, Odd og Brann, og har 4-15 i målforskjell etter ferien, noe som har bidratt til at klubben ligger nest nederst på tabellen med to poeng opp til trygg plass.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar