Arsenal er i samtaler om å signere Shkodran Mustafi. 

Det melder Sky Germany torsdag kveld. Den tyske midtstopperen er for øyeblikket under kontrakt med Valencia, og 24-åringen har en utkjøpsklausul i kontrakten på 42,1 millioner pund, eller omtrent 474 millioner kroner. Arsenal skal imidlertid ikke ha kommet med et offisielt bud på den tyske landslagsspilleren.

Ettersom Per Mertesacker er ute med langtidsskade trenger Arsenal sårt å få inn en ny midtstopper. Det til tross for at klubben hentet 20-årige Rob Holding fra Bolton forrige uke. De andre midtstopperne i Arsenals stall er Laurent Koscielny og Gabriel Paulista. Også Nacho Monreal og Calum Chambers har figurert i midtforsvaret for ‘The Gunners’.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar