Vito Wormgoor(27) skal spille for Aalesund ut sesongen.

Det melder klubben i en pressemelding.

Wormgoor har solid erfaring med nesten 200 kamper i Nederlands øverste divisjon, hvor han har spilt for De Graafschap, Utrecht og ADO Den Haag – hvor han har spilt de fire siste sesongene frem til kontrakten hans med klubben løp ut.

I tillegg har Wormgoor vært i Ajax i to sesonger tidlig i karrieren.

Det er den andre gode nyheten på kort tid for Aalesund-supporterne, etter at klubben søndag vant sin første kamp i Tippeligaen siden de slo Bodø/Glimt 22. mai. AaFK ligger på 14. plass i serien med like mange poeng som Stabæk på plassen foran, og ett poeng over Vålerenga som ligger på direkte nedrykk, men har spilt én kamp mindre enn Aalesund.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar