Den franske angriperen Jérémy Ménez er klar for Bordeaux. 

Den franske klubben Girondins de Bordeaux bekreftet i dag på sine hjemmesider at de har hentet Jérémy Ménez fra AC Milan. 29-åringen har signert en kontrakt som binder han til den franske klubben frem til sommeren 2019. Ménez’ overgangssum er ennå ukjent.

Jérémy Ménez blir med det Bordeaux’ sjette signering i dette overgangsvinduet. Fra før har Francois Kamano, Paul Bernardoni, Jérémy Toulalan, Gaëtan Laborde og Younés Kaabouni ankommet klubben.

Det har i lengre tid vært ganske klart at Jérémy Ménez ikke er en del av Vincenzo Montellas planer i Milan. Franskmannen har vært linket til flere klubber den siste tiden, og skal angivelig ha avslått et tilbud fra den franske klubben Guingamp i påvente av et tilbud fra en større klubb.

Bordeaux blir Ménez’ sjette klubb i hans karriere som profesjonell fotballspiller. Tidligere har han også spilt for Sochaux, Monaco, Roma, Paris Saint-Germain og nevnte Milan. Ménez står også notert med 24 landskamper for sitt Frankrike, den siste i mars 2013.

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar