Det melder Schalke 04 sin offisielle Twitter-konto.

Nylig satte klubbens sportsdirektør, Christian Heidel, frist til mandag 1. august for partene til å bli enige om en overgang. Det er samme dag som Schalke 04 reiser på treningsleir i Østerrike.

– Han reiser med fly på mandag. Enten flyr han til Manchester eller til Østerrike. Hvis han flyr til Salzburg, så blir han ganske sikkert i Schalke, uttalte Heidel da på en pressekonferanse.

Ifølge anerkjente Kicker, er Sané allerede i Manchester for å ta den medisinske sjekken hos Manchester City.

Kicker melder også at den 20 år gamle kantspilleren kommer til å koste de lyseblå fra Manchester hele €50 millioner, omtrent 475 millioner norske kroner. Kicker melder også at det skal være ytterligere bonusutbetalinger knyttet til den summen, og at det skal være ganske enkelt å få utløst de summene, slik at den totale summen sannsynligvis blir enda høyere.

Med en slik overgangssum ser Sané, som har spilt fire kamper totalt for det tyske landslaget, ut til å bli den dyreste overgangen for en tysk landslagsspiller noensinne.

Schalke har allerede brukt en del penger denne sommeren etter at de hentet Breel Embolo for €22,5 millioner i sommer, i det som er det dyreste kjøpet i klubbens historie. Høyrebacken Coke har blitt hentet inn fra Sevilla for €4 millioner, i tillegg til noen overganger for mindre summer – både permanente og låneoverganger.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar