Julian Draxler mener klubben ikke har holdt det den har lovet og ønsker seg bort.

Tidligere i sommer gikk Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, ut og sa at det var 100 prosent sikkert at Draxler kom til å bli i Wolfsburg.

Til Bild slår Draxler knallhardt tilbake og er skuffet over ledelsen i Wolfsburg.

– Før de gikk ut offentlig, burde de snakket med meg. Jeg uttrykte meg klart overfor Dieter Hecking(Wolfsburgs trener) etter EM om at jeg ønsket meg bort fra Wolfsburg. Treneren har visst det i mer enn tre uker, sier Draxler til Bild.

Det skal Draxler ha fortalt Hecking kun to dager etter semifinalen i EM, hvor Tyskland tapte mot Frankrike. Samtidig fremholder Draxler et løfte han fikk da han signerte for Wolfsburg for kun ett år siden.

– Jeg ble forsikret muntlig ved overgangen i august 2015 om at jeg kunne forlate – både fra Hecking og fra Allofs. Det var klart mellom alle parter at jeg ønsket å gå til en topp internasjonal klubb hvis muligheten bød seg. Det ble diskutert at vi skulle snakke rasjonelt med hverandre hvis andre klubber viste interesse, fortsetter 22-åringen.

Draxler har blitt linket til både Arsenal og Juventus.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar