Det 17 år gamle spisstalentet Markus Håbestad skal trene med Brescia i 18 dager.

Det er klubben selv som bekrefter at Håbestad reiser nedover til Italia 2. august for et treningsopphold.

– Dette blir veldig gøy. Jeg kommer til å gi alt. Det blir bare å spille fotball, spise og sove i nesten tre uker. Jeg har hørt mye positivt om klubben – blant annet at de er gode på spillerutvikling. Tanken er at jeg skal få trene noe med U21-laget – og så håper jeg det blir mulighet for å prøve seg i kamp også, sier Håbestad til Starts nettside.

Med seg på reisen får han utviklingsleder i Start, og tidligere midtstopper, Bård Borgersen. Borgersen skal være med den første uken og kommer til å følge Håbestad fra sidelinjen, samt se litt nærmere på hvordan Brescia driver sitt utviklingsarbeid.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar