20 år gamle Andreas Breimyr har signert en amatørkontrakt ut året med Stavanger-klubben.

Breimyr signerte i januar 2015 en kontrakt med Crystal Palace som løp frem til sommeren 2016. Det første halve året var han derimot på utlån i gammelklubben Bryne mens han fullførte videregående skole. Nå er han altså igjen klar for norsk fotball.

– Han har signert en amatørkontrakt ut året. Andreas er en ung og lokal spiller som passer i vår profil. Derfor var dette en veldig grei løsning. Nå har vi forholdt oss til at ingen skal koste noe i år. Så vil det bli gjort vurderinger mot neste år fortløpende, sier daglig leder i Viking, Eirik W. Henningsen til RA.

At Breimyr har signert en amatørkontrakt medfører at han kun kan spille et begrenset antall Tippeliga-kamper. Det er derimot ingen begrensninger på hvor mye han kan spille for Viking 2.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar