Det brasilianske stortalentet, Gabriel Jesus, er klar for Manchester City. 

Manchester City har vunnet kampen om signaturen til Gabriel Jesus, det bekrefter klubben på sine nettsider. Klubben naturligvis valgt å holde overgangssummen hemmelig enn så lenge, men BBC hevder å vite at City må ut med 27 millioner pund pluss bonuser for den unge vingen, noe som tilsvarer omtrent 304 millioner norske kroner.

19-åringen som forrige sesong ble kåret til årets gjennombrudd i brasiliansk Serie A, har signert en kontrakt som binder han til de lyseblå frem til sommeren 2021. Jesus vil bli værende Palmeiras ut sesongen, noe som innebærer at han ikke vil slutte seg til Manchester City før januar 2017.

Manchester City har med det slått flere storklubber i kampen om brasilianeren. Blant klubbene som har vært nevnt i sammenheng med Gabriel Jesus er de italienske storklubbene Juventus og Inter.

Gabriel Jesus debuterte for Palmeiras forrige sesong og har siden tatt store steg. Så langt denne sesongen står han med 15 mål på 19 kamper for Palmeiras i alle turneringer, og er uten tvil en viktig brikke i Palmeiras’ kamp om tittelen i Brasil.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar