Eidur Gudjohnsen gir seg i Molde.

Det melder Molde Fotballklubb.

– Jeg hadde en god samtale med Ole Gunnar. Hovedsakelig på grunn situasjonen vi er i og fremtiden, følte jeg det var på tide å tre til side. Jeg føler laget er i en stor overgangsfase hvor mange unge spillere kommer fram. Og hvis vi ser på fremtiden, så er det vel klart at jeg ikke kom til å være her på lang sikt. Etter den forrige kampen følte jeg at jeg kanskje tok bort sjansen til noen andre som kunne få verdifull erfaring, sier Gudjohnsen.

Kanskje slutten på karrieren

37-åringen er klar på at dette kanskje er det siste man har sett av ham som fotballspiller.

– Jeg innser at jeg nærmer meg slutten på karrieren. Om jeg slutter helt med fotball har jeg ikke bestemt meg for ennå, men jeg følte dette var riktig beslutning nå. Jeg har mye å takke for. Jeg er veldig takknemlig overfor Molde Fotballklubb, Ole Gunnar og alle ansatte her. De har spilt en stor rolle i å realisere en barndomsdrøm – å få meg klar til EM med Island, sier Gudjohnsen om tiden i Molde.

To mål før sesongen

Solskjær takker Gudjohnsen for å ha kommet tilbake til klubben etter EM og bidratt inn mot kampene. Solskjær beskriver også at frem til Rosenborg-kampen i vår, var utlånet en suksesshistorie, hvor Gudjohnsen hadde bidratt veldig inn mot miljøet og på banen gjort det man kunne forvente.

– Det er en fantastisk fotballspiller vi har hatt æren og gleden av å ha her og lært av. Og hjulpet, ikke minst. Vi satte oss ned før sesongen, og EM var et naturlig mål for ham, og seriemesterskap. Nå som vi ikke kjemper i toppen av tabellen, så tror jeg Eidur har sett at han kanskje tar opp mer plass enn å gi guttene ekstra energi. Da ble vi enige om å avslutte dette, sier Solskjær om tiden hvor islendingen var i klubben.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar