Dagen derpå kan Kåre Ingebrigtsen fortelle om rystende oppførsel på motsatt benk under Mesterliga-kvalifiseringskampen mellom Rosenbog og APOEL.

– Når man får drapstrusler fra benken ved siden av, så er det liksom… det har vi ikke vært med på i Europa tidligere. De «visste hvor vi bodde», og skulle komme for å ta livet av oss, forteller RBK-treneren til Viasat.

APOEL viste seg tidvis også fra en meget kynisk side ute på banen. Det overrasket ikke Ingebrigtsen. Men det var andre elementer han var langt fra fornøyd med.

– Den kynismen som de viser blir jeg ikke overrasket over, det blir jeg ikke. Men jeg ble litt overrasket over at dommerne ikke klarte å holde helt kontroll på det. Vi ble litt overrasket over at benken til kypriotene plutselig var overalt og løp. Det var en virkelig mangel på sikkerhet. Det var folk overalt. Det var ikke trygt å være der. Men det som skjer ute på banen er jeg ikke overrasket over, sier Ingebrigtsen til Viasat.

Rosenborg vant 2-1 hjemme og holdt unna i bortekampen helt til tilleggstiden. Da raknet det derimot fullstendig og trønderne slapp inn tre mål.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar