Dempsey blir ny hovedtrener for svenske Djurgården ut 2016-sesongen.

Det melder klubben i en pressemelding.

– Vi har et godt inntrykk av Mark. Han er en meget dyktig instruktør og har stor erfaring erfaring fra skandinavisk og engelsk fotball. Han har mye lidenskap, engasjement og tro på oppdraget i Djurgården Fotboll høsten 2016, sier DIFs sportsjef, Bosse Andersson.

Selv beskriver Dempsey seg som en entusiastisk trener som eller fotball.

– Det kjennes utrolig spennende å komme til Djurgården. Det er en klubb med veldig stort potensial med fantastiske supportere og veldig fin hjemmearena. Jeg har fulgt svensk fotball mens jeg var i Norge og kjenner til ganske mye om både Allsvenskan og Djurgården. Jeg vet hvordan laget spiller, men det har gått fort, så jeg har ikke rukket å få så stort inntrykk av spillertroppen, sier Dempsey til klubbens hjemmeside.

Djurgården og tidligere hovedtrener Pelle Olsson skilte nylig lag etter skuffende 15 poeng og 14. plass etter 16 spilte kamper i serien.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar