Roma har sikret seg Mohamed Salah på permanent basis fra Chelsea. 

Chelsea bekrefter på sine nettsider at de har solgt den egyptiske vingen, Mohamed Salah, til Roma. 24-åringen ble i fjor sommer sendt på utlån til den italienske klubben, med en opsjon på kjøp for 15 millioner euro. Kjøpsopsjonen ville blitt utløst dersom Salah hadde spilt ett visst antall kamper for Roma, så det er derfor bare en formalitet at overgangen har blitt gjort permanent.

Mohamed Salah slo for fullt gjennom som fotballspiller i Basel. I Sveits imponerte egypteren nok til at han i januar 2014 ble hentet til Chelsea. I England fant han seg aldri helt til rette, og ble i januar 2015 sendt på utlån til Fiorentina, som en del av avtalen som sendte Juan Cuadrado motsatt vei. I Italia fant Salah tilbake til godt gammelt slag, noe som førte han til Roma i fjor sommer. Forrige sesong ble han Romas toppscorer i Serie A med 14 mål på 34 kamper.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar