Newcastles Florian Thauvin fortsetter karrieren i franske Marseille. 

Florian Thauvin ble i januar sendt på utlån til Marseille, etter et mislykket halvår i Newcastle og engelsk fotball. I dag kom bekreftelsen at 23-åringen skal spille for Marseille også neste sesong.

Thauvin blir sendt tilbake til Marseille på et sesonglangt lån, melder BBC. Men denne gang inneholder avtalen en forpliktet kjøpsopsjon, som gjør at Marseille må kjøpe kantspilleren fra Newcastle neste sommer. Hvor mye Marseille må ut med neste sommer er fortsatt ukjent.

Den talentfulle franskmannen blir med det Marseilles niende signeringen denne sommeren. Fra før har Rémy Cabella, Tomas Hubocan, Saîf-Eddine Khaoui, Hiroki Sakai, Henri Bedimo, Zinédine Machach, Aron Leya Iseka og Bafetimbi Gomis ankommet Stade Vélodrome.

Florian Thauvin kom til Newcastle fra nettopp Marseille for et snaut år siden, og han er nå klar for sitt tredje opphold i klubben. 23-åringen, som også har spilt for Grenoble, Bastia og Lille, fikk bare 13 kamper i Premier League for The Magpies.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar