Rosenborgs hjemmekamp mot Sogndal lørdag 13. august er flyttet til søndag 14. august.

Flyttingen skjer fordi Viking – Rosenborg, som egentlig skulle spilles forrige helg, ble flyttet for at Rosenborg skulle få best mulig oppladning til Mesterliga-kvalifiseringskampen mot APOEL. Kampen mot Viking skal spilles torsdag 11. august.

– Viking ønsket å spille den kampen på torsdag, og da har fotballforbundet satt opp kampen på den datoen. Vi kan ikke spille på torsdag og så lørdag, så da er kampen mot Sogndal også flyttet, sier Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i Rosenborg, til Adresseavisen.

Dyrhaug sier også at alle som har kjøpt billett, men ikke kan dra søndag, vil få refundert billettene.

Har klaget til UEFA

Rosenborgbenken opplevde under bortekampen mot APOEL å få flere truende meldinger, inkludert drapstrusler, fra den andre benken. Ifølge Adresseavisen har klubben nå valgt å sende en rapport til UEFA om hva de opplevde.

Rosenborg fremhever at de ikke har noen tro på at det vil medføre at klubben vil få noen ny sjanse i Mesterligaen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar