Strømsgodsets hovedtrener, Bjørn Petter Ingebretsen, må ta seg en pause på ubestemt tid.

Tidligere i sommer fikk treneren et lite hjerteinfarkt og var sykemeldt i en periode, men var tilbake på benken igjen de to siste kampene da Strømsgodset møtte Stabæk og Brann. Dessverre har «BP» fått stadig mindre overskudd etter at han kom tilbake i jobb, og Strømsgodset-treneren er derfor sykemeldt på ubestemt tid.

– Bjørn Petter er friskmeldt rent hjertemessig, men opplever ubehag av medisineringen. Derfor er han på ny fullt sykemeldt, og denne gangen setter vi ikke noe tidsbegrensning på det, sier klubblege Erik Dag Knudsen ifølge klubbens hjemmeside.

Mens Ingebretsen er sykemeldt er det, som tidligere i sommer, assistent Thomas André Ødegaard som vil overta hovedansvaret for laget.

Strømsgodset har hatt en forholdsvis god sesong, spesielt på hjemmebane hvor de er ubeseiret og står med 26 poeng etter å ha spilt 10 kamper. Totalt ligger klubben på 4. plass på tabellen etter 19 kamper, 3 poeng bak Brann, som de tapte for i helgen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar