Høyrebacken Christoffer Remmer skal spille for Molde de neste årene.

Remmer dro til FC Københavns ungdomsavdeling i 2009 og fikk sin debut for A-laget i 2012. Remmer har i tillegg 34 kamper for aldersbestemte landslag.

– Jeg skal ta det neste steget i min utvikling og det er å spille flere kamper, så da Molde FK meldte sin interesse var jeg nesten klar med det samme fordi det er en stor klubb som gjerne vil ligge i toppen av ligaen og gjerne vil spille europeisk. Dersom jeg kan få ta del i det de neste tre årene, så kommer det til å utvikle meg som spiller og det er målet mitt, sier Remmer til Moldes nettside.

Moldetrener Ole Gunnar Solskjær beskriver Remmer som en offensiv høyreback med gode innlegg, bra fart og som er fysisk sterk.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar