Den nederlandske stjernen er klar for FC Midtjylland.

Det bekrefter klubben selv på Twitter.

– Jeg er veldig glad for det har været en lang uke. Det er god dag for meg og klubben. Beslutningen har ikke været lett, men jeg kommer til et bra lag. Jeg er sikker på at vi kan få en god sesong, og jeg gleder mig til å begynne treningen her og vise at jeg fortsatt er en god spiller. Det kommer jeg til at vise, det er jeg sikker på, sa van der Vaart på pressekonferansen, ifølge Tipsbladet.

Nederlenderen er ikke med på lørdagens kamp, når FC Midtjylland møter Ståle Solbakkens FC København. Van der Vaart har tidligere spilt for Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham Hotspur og Real Betis.

Håndballkjæreste

Det har blitt spekulert i at en av grunnene til at van der Vaart har valgt Midtjylland, er at 33-åringens kjæreste, håndballspilleren Estavana Polman, spiller for danske Esbjerg.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar