40 år gammel har Kjetil Wæhler bestemt seg for å legge opp.

Det melder både Vålerenga og spilleren selv på Twitter.

– Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Det vil helt sikkert bli vemodig når den tid kommer, men det er mange kamper igjen og mye å spille for enda, så det vil bli enkelt å fokusere på det som er igjen, sier den rutinerte midtstopperen til klubbens hjemmeside.

– Jeg har hatt en lang og innholdsrik karriere, og det er godt å vite at jeg hadde vært kapabel i noen år til om nødvendig når jeg er ferdig. Det kommer et liv etter fotballen, og forhåpentligvis kommer jeg til å gjøre noe som bringer meg tilbake til fotballen på et senere tidspunkt. Jeg håper jeg inderlig kan avslutte med et cupgull og skal fortsette å yte 100 prosent i de månedene som gjenstår, skriver spilleren selv på Twitter.

Wæhler har vunnet både cup- og seriegull med Vålerenga.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar