Stabæk har invitert til pressekonferanse tirsdag klokken 15.00, sannsynligvis for å presentere Alanzinho.

Stabæk la, ifølge Budstikka, mandag ut en melding på Snatchat, hvor klubbens sportslige leder, Inge André Olsen uttalte at de var veldig nærme Alanzinho, som har trent med klubben den siste tiden.

Videre melder lokalavisen i en artikkel tirsdag, at de erfarer at det er nettopp den dribleglade brasilianeren som skal presenteres på pressekonferansen. Det samme gjør TV2.

Det betyr etter alle solemerker at kronerullingen Stabæk og Ingebrigt Steen Jensen satte i gang, har lykkes med å skaffe tilstrekkelige midler til å lønne spilleren de siste kampene i årets sesong. Samtidig fremhever Stabæk-leder Jon Tunold at Alanzinho ikke vil motta fantasisummer for å returnere til Bærums-klubben.

– Han vil ikke få noe mer enn det som er en normal lønn i eliteserien. I hvert fall ikke hva som er normalt i de andre eliteserieklubbene. Stabæk ligger et stykke bak de fleste når det gjelder lønninger, sier Tunold til Budstikka.

Brasilianeren spilte for Stabæk fra 2005 til han ble solgt i januar 2009. I løpet av den tiden ble den nå 33 år gamle spilleren kåret til Tippeligaens beste spiller gjennom å vinne Kniksen-prisen to ganger, i tillegg til å motta prisen som årets spiller av NISO. I hans siste sesong for Stabæk vant klubben også Tippeligaen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar