På plass i Bergen for å signere for rødtrøyene. 

Torgeir Børven ankom sent mandag kveld Flesland og Bergen. Ifølge Bergens Tidende er det bare detaljer og papirarbeid som gjenstår før Børven kan signere for Brann. Spissen kommer på en låneavtale med opsjon på kjøp fra nederlandske Twente, frem til nyttår.

– Det er noen detaljer som gjenstår, og det er aldri sikkert før det er helt sikkert. Men jeg håper virkelig han blir klar i dag. Han må i alle fall bli klar før i morgen, for da stenger overgangsvinduet, sa Brann-trener Lars Arne Nilsen til NRK Hordaland tirsdag, ifølge Bergens Tidende.

I Nederland har Børven bare scoret fire mål på 39 kamper. 24-åringen var skadet store deler av forrige sesong, og mannen fra Øystese utenfor Bergen vender nå tilbake til Tippeligaen med håp om å få karrieren tilbake på riktig spor. Børven har tidligere spilt for Odd og Vålerenga i Tippeligaen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Simon Moritz Andersen

Elev i videregående skole som er glad i fotball - spesielt Premier League.

Legg igjen en kommentar