Første runde av Fantasy Premier League er unnagjort og de første FPL-poengene er delt ut. Neste runde kommer allerede fredag kveld når Southampton gjester Old Trafford. Noe som betyr at deadline for GW 2 er 20:00. Med den viktige påminnelsen går vi over til rundens tips med formasjonen 3-5-2.

GW2

 

Keeper:
Thibaut Courtois – 5,5 –Chelsea (Watford, B)
Chelsea så svært solide ut i hjemmekampen mot West Ham. Antonio Contes taktikk fikk West Ham til å svært ufarlige ut, før «the Ginger Pele», James Collins, dunket inn utligningen etter klabb og babb i Chelseas sekstenmeter. Conte er kjent for å ha et svært stabilt forsvar og vi tror Watford skal streve med å bryte gjennom den blå muren.

 

Forsvar:
Winston Reid – 5,0 – West Ham (Bournemouth, H)
West Ham overbeviste ingen mot Chelsea, men første Premier League-kamp på ny stadion og Dimitri Payet trolig tilbake fra start, samt at motstanderen heter Bournemouth, gir tro på Slaven Bilic sine menn. Bournemouth fikk inn én scoring mot Manchester United i første serierunde, men så aldri ut til å true Uniteds 1-3 seier. Reid er et soleklart valg bak hos West Ham og kommer inn til en fornuftig pris.

Winston Reid of West Ham United.

FØRSTEVALG: Winston Reid og West Ham vil prøve hardt for å holde nullen i første PL-kamp på ny stadion. (Foto: BPI/Digitalsport)

Antonio Valencia – 5,5 – Manchester United (Southampton, H)
Valencia og Manchester United var nære å holde nullen i serieåpningen på bortebane. Stamford Bridge var tidligere et fort under José Mourinho. Med en massiv pengebruk og flere storkjøp er det store muligheter for at det samme skjer på Old Trafford.

Kyle Walker – 5,5 – Crystal Palace (Crystal Palace, H)
Spurs fikk dårlige nyheter denne uken med at Hugo Lloris er ute i fire uker med en strekkskade. Heldigvis har Tottenham en habil andrekeeper i form av Michel Vorm. Crystal Palace fikk nylig avslått sitt bud på Liverpools Christian Benteke og uten en naturlig målscorer hos Palace tror vi Kyle Walker og Spurs-forsvaret holder nullen i helgens hjemmekamp.

 

Midtbane:
Eden Hazard – 10,0 – Chelsea (Watford, B)
Belgieren var banens beste mot West Ham og fikk med seg ti FPL-poeng etter å ha ekspedert et straffespark trygt i mål, og det er nok ikke første gang Hazard får med seg flest bonuspoeng fra en kamp. Midtbanespilleren ser ut til å være i storslag og vi gir han tillit borte mot Watford.

Philippe Coutinho – 8,1 – Liverpool (Burnley, B)
De rundt 1000 FPL-managerne som valgte å bruke triple captain på brasilianeren mot Arsenal jublet nok litt ekstra høyt i stuen denne helgen. Playmakeren stakk av med hele femten poeng. Kilder fra Liverpool melder at spilleren kun slet med krampe og ikke strekk som først fryktet. Dessverre har Coutinho allerede gått opp i pris med 0,1, men dunker han inn en scoring eller to til så glemmer man fort det.

Philippe Coutinho celebrates scoring his sides first goal during the Barclays Premier League match between Liverpool and Crystal Palace played at Anfield, Liverpool. 1-1 -------------------- Paul Greenwood / BPI Barclays Premier League 2015/16 Liverpool v Crystal Palace Anfield, Anfield Rd, Liverpool, United Kingdom 08 November 2015 ©2015 Paul Greenwood / BPI all rights reserved

BRENNHET: Philippe Coutinho vartet opp med to lekre scoringer i storkampen mot Arsenal. (Foto: Paul Greenwood, BPI/Digitalsport)

Gerard Deulofeu – 6,5 – Everton (West Brom, B)
Spanjolen så svært frisk ut mot Tottenham og var nær å score ved flere anledninger. Ronald Koeman virker å ha tro på driblefanten og til en så vennlig pris er det verdt å ta sjansen. Hvis Romelu Lukaku ikke spiller blir trolig Deulofeu gitt en ny sjanse helt øverst i banen.

Erik Lamela – 7,0 – Tottenham (Crystal Palace, H)
Lamela scoret noe så sjeldent som på et hodestøt på Goodison Park. Argentineren er spådd en stor sesong fra flere hold og er en billigere vei inn i Tottenham-midtbanen enn henholdsvis Christian Eriksen og Dele Alli.

Dimitri Payet – 9,5 – West Ham (Bournemouth, H)
Frankrikes kjæledegge startet på benken i første kamp, men er ventet å være i startoppstillingen mot Bournemouth. André Ayew meldes å være ute i fire måneder etter skaden han pådro seg mot Chelsea, og Slaven Bilic har nok ikke råd til å hvile sin stjernespiller. Payet hjemme mot Bournemouth gir vann i munnen til en FPL-manager.

 

Angrep:
Harry Kane – 11,0 – Tottenham (Crystal Palace, H)

Tottenhams storscorer så ikke skarp ut mot Everton og fikk ikke med seg noe ekstra FPL-poeng. Vi gir angriperen likevel sjansen hjemme mot Crystal Palace, som ikke akkurat er kjent for å holde nullen. Frykten for at han hviles er til stede, men i startoppstillingen er engelskmannen et godt alternativ som kaptein.

TREG START: Harry Kane ønsker å åpne målkontoen hjemme mot Crystal Palace. (Foto: BPI/Digitalsport)

Diego Costa – 9,5 – Chelsea (Watford, B)
Chelsea-angriperen har gått litt under radaren i oppbyggingen til denne sesongen. Fokuset har stort sett vært på trioen Zlatan Ibrahimovic, Sergio Agüero og Harry Kane. Costa svarte på tiltale og satte inn seiersmålet mot West Ham, selv om man kunne forsvart en utvisning tidligere i kampen til hissigproppen. Hvis spissen klarer å holde seg på banen er det store muligheter for FPL-poeng denne helgen og fremover.

 

Benk:
Jakupovic (4.0, Hull), Kingsley (4.0, Swansea), Diomande (4.5, Hull), Friend (4.5, Middlesbrough)

 

Rundens kaptein:
Harry Kane  – Kane hjemme mot Crystal Palace skal virke som et soleklart valg. Det at Tottenham-angriperen som kjent er en som trenger litt tid i starten av en sesong for å bli varm i trøya kan kanskje tale i mot. Et annet alternativ kan være Eden Hazard borte mot Watford som ser ut til å ha formen inne.

Rundens billigspiller:
Stephen Kingsley (4,0)
 – Med en prislapp på 4,0 er det umulig å finne en billigere vei inn i FPL-forsvaret. Hadde clean sheet i første kamp og rasket med seg to bonuspoeng. Møter nyopprykkede Hull i helgen.

Rundens differensialspiller (Valgt av maks 10%):
Kevin De Bruyne (5,8 %)
 – En av de store stjernene på Manchester City og en som er garantert startplass. Etter å ha vært usikker til sesongåpningen er det ikke mange FPL-managere som innehar belgieren på sitt lag. Her er det muligheter å plukke poeng som svært få andre vil sanke. De lyseblå tar turen til Stoke denne runden.

Rundens donk (Valgt av minimum 10%):
Hector Bellerin (29,1%)
 – Arsenal var katestrofalt dårlige bakover mot Liverpool og slapp til slutt inn fire baklengs. Mulig det vil se bedre ut borte mot Leicester, men med Mahrez og Vardy på motsatt banehalvdel vil det bli vanskelig å holde nullen.

.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar