(West Brom – Everton 1-2) Ronald Koeman fikk sin første Premier League-seier som Everton-manager i en vanskelig bortekamp på The Hawthorns. Etter kampen bekreftet han at Romelu Lukaku blir i klubben også den kommende sesongen.

Det så dårlig ut for Koeman og Everton da Gareth McAuley stanget West Bromwich i ledelsen allerede etter åtte minutter. Men mål av Kevin Mirallas, på overtid i førsteomgang, og Gareth Barry, en halvtime før slutt, sørget for sesongens første trepoenger.

– Vi spilte bra, men det var likevel vanskelig, som det alltid er når man kommer hit. Når West Bromwich scoret 1-0, ble det vanskeligere å skape sjanser. Men da vi utlignet til 1-1, var det et viktig øyeblikk i kampen, sier Koeman til Evertons hjemmeside etter kampslutt.

Lukaku banket på døren

Romelu Lukaku, som fikk sine første Premier League-minutter under Ronald Koeman mot West Bromwich, har blitt linket med en overgang tilbake til Chelsea i dette overgangsvinduet. Men ifølge nederlenderen selv, blir kraftspissen på Goodison Park også den kommende sesongen – det etter å ha fått besøk på sitt eget kontor.

– Ti dager før overgangsvinduet stenger, kom han innom kontoret og fortalte at han ikke lenger vil forlate klubben, skriver Koeman i sin faste spalte i den nederlandske avisen De Telegraaf.

Lukaku kom inn for James McCarthy i det 38. minutt, noe som gjorde at Everton fikk flere strenger å spille på mot vertenes fysisk sterke midtstopperpar, McAuley og Olsson.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Martin Sørvik

Tidl. Sportsjournalistikk og idrett på Skjeberg Folkehøyskole. Hjelper óg til i lokalavisen Driva.

Legg igjen en kommentar