Forrige uke ble ikke noen stor suksess for våre utvalgte, men vi satser på å slå knallhardt tilbake i helgen. Runden sparkes i gang med oppgjøret mellom Tottenham og Liverpool på lørdag klokken 13.30 norsk tid. Dermed må byttene være gjort før 12.30 i morgen, og her er de 11 som får tillit hos oss denne uken.

GW3

Keeper:
Kasper Schmeichel – 5,0 – Leicester (Swansea, H)
Leicester fikk ingen drømmestart på sesongen når de tapte mot Hull, men etter å ha holdt nullen mot Arsenal sist får Schmeichel en ny sjanse i målet for oss. Leicester var solide defensivt sist og Schmeichel fikk også med seg et bonuspoeng ved siden av clean sheet. Swansea har vært svake offensivt og vi har tro på en ny null, samt at Schmeichel har fått savepoints i begge kamper til nå.

 

Forsvar:
Gareth McAuley – 4,6 – West Brom (Middlesbrough, H)
Har plukket 14 poeng på de to første etter å ha scoret mot Everton og holdt nullen mot Palace. Mot Middlsebrough bør det være mulig med nye poeng og McAuley er livsfarlig på offensiv dødball.

Virgil van Dijk – 5,5 – Southampton (Sunderland, H)
Southampton har startet svakt, men møter et Sunderland som har startet enda verre. Van Dijk var svært offensiv sist, også med ballen i spill. I tillegg er han en solid dødballspiller, samt at han fikk bra med bonuspoeng i fjor.

Antonio Valencia – 5,5 – Manchester United (Hull, B)
Holdt nullen sist og er som alltid svært angrepsvillig. Hull har riktignok åpnet sesongen svært godt, men Manchester United har sett svært solide ut så langt. Her bør det være bra muligheter både for clean sheet og en assist.

 

Midtbane:
Eden Hazard – 10,1 – Chelsea (Burnley, H)
Hazard er tilbake. Forrige sesong var en katastrofe, men denne sesongen har han åpnet med mål og assist på de to siste. Har sett fantastisk bra ut, har gode stats for sjanser skapt og antall avslutninger. Hjemme mot Burnley bør være en kjempemulighet for bra med poeng og Hazard er must-have denne helga.

Nathan Redmond – 6,1 – Sourthampton (Sunderland, H)
Spiller spiss og var nært scoring sist, samt at han scoret i første serierunde. Scorer høyt på bonuspoeng-systemet og ved målpoeng får han fort to eller tre bonus i tillegg. Sunderland har ikke sett bra ut og sluppet inn fire mål så langt.

Nathan Redmond har vist seg som et godt valg så langt (Foto: Michael Zemanek, BPI).

Nathan Redmond har vist seg som et godt valg så langt (Foto: Michael Zemanek, BPI).

Gerard Deulofeu – 6,5 – Everton (Stoke, H)
Har ikke levert helt som forventet foreløpig og har blanket de to siste rundene, men Stoke er et av to lag som har sluppet inn fem mål på de to første og mye tyder på at Deulofeu igjen vil starte på topp da Lukaku ikke er helt klar enda. Vært fryktelig nært målpoeng så langt, og får en siste mulighet her.

Erik Lamela – 7,1 – Tottenham (Liverpool, H)
Det andre laget som ha sluppet inn fem er Liverpool og dermed er Lamela selvskreven i laget. Har sett fryktelig bra ut i preseason og i de to første kampene, og mot Liverpool vil han komme til sjanser.

 

Angrep:
Alvaro Negredo – 6,7 – Middlesbrough (West Brom, B)
Har fått en kjempestart på sesongen med ett mål og to assist i løpet av de to første rundene. Dette har også gitt bra med bonuspoeng og selv om målpoengene kanskje har vært noe heldige er Negredo et godt valg til den prislappen.

Alvaro Negredo er byttet inn av 250 000 spillere denne uken (Foto: Richard Lee, BPI).

Alvaro Negredo er byttet inn av 250 000 spillere denne uken (Foto: Richard Lee, BPI).

Sergio Agüero – 13,1 – Manchester City (West Ham, H)
Få det på! Agüero er i form og da er han en mann man ikke kommer utenom. 22 poeng på to kamper, høyest av samtlige på bonuspoeng-systemet og en mann som omtrent er målgarantist. West Ham er riktignok en tøff kamp, men skadeproblemer hos gjestene gjør at det bør være en fin kamp. Agüero mot Collins bør bli lekestue.

Zlatan Ibrahimovic – 11,7 – Manchester United (Hull, B)
Har åpnet like sterkt som Agüero og herjer fritt i luftrommet. Hull har startet sterkt, men er ikke et lag som skal være i nærheten av å matche United. Zlatan er must-have akkurat nå, og strekker budsjettet til må man få han inn.

 

Benk:
Jakupovic (4,0, Hull), Holgate (4,5, Everton), Capoue (4,6, Watford), Kingsley (4,1, Swansea)

 

Rundens kaptein:
Sergio Agüero –
De aller fleste kommer til å velge Agüero denne runden og dermed er det vanskelig å komme utenom han. Det er ingen grunn til å forsøke seg på noen differensial i år, men skulle man velge noen andre er Ibrahimovic og Hazard de fremste alternativene.

Rundens billigspiller:
Yannick Bolasie (6,0) –
Hatt en litt rotete start på sesongen grunnet overgangen fra Crystal Palace til Everton, men har sett bra ut i begge innhoppene og kan fort være en mann som tar poeng når Everton skal opp mot Stoke på hjemmebane.

Rundens differensial (Valgt av maks 10%):
Özil (5,3%) –
Har ikke spilt mer enn de 18 minuttene han fikk i innhoppet sist, men starter etter alle solemerker mot Watford. Arsenal har også Giroud tilbake fra start og skal være styrket offensivt i denne kampen. I fjor leverte Özil 19 assist og 6 mål. Når en slik spiller er eid av bare 5,3% ser han ut som et fin differensial!

Rundens donk (Valg av minst 10%):
Phillipe Coutinho (33,8%) –
Coutinho åpnet strålende og ble byttet inn av over 600 000 fantasyspillere, men endte med å blanke mot Burnley. Tottenham er solide defensivt og Liverpool skal ut på bortetur for tredje gang på rad. Coutinho kan selvfølgelig ta poeng, men er usikker til kampen og er valgt av hele 33,8%, hvilket fører til at han blir rundens donk hos oss.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar