Fotballsonen leverer tippetips med odds fra NordicBet hver runde i europeisk toppfotball og norsk lokalfotball.

 

Helgens firling
Tottenham @ 2,39
Lazio HU @ 1,99
Molde @ 2,75
Mandalskameratene @ 1,99
Total odds: 26,03
__________________

Fotballsonens «sikre» trippel
Arsenal @ 1,73
Manchester United @ 1,48
Atletico Madrid leder til pause @ 2,16
Total odds: 5,53
_________________

Helgens frekke dobbel
AC Milan @ 5,05
Barcelona leder til pause @ 1,95
Total odds: 9,85

___________________________________________

Premier League

Tottenham – Liverpool (lørdag 13:30)
Helgens første store oppgjør tar sted på White Hart Lane hvor Liverpool gjester Tottenham. Det meldes at Coutinho er usikker til helgens storkamp, kanskje den viktigste brikken hva angår kreativitet på Liverpool. Harry Kane har fremdeles ikke kommet i gang, og Spurs har virket noenlunde tamme i begynnelsen av sesongen så langt, men det er slike kamper som vekker de store kjempene. Pochettino sitt forsvar var solide i store deler av sesongen ifjor, og det kan virke at det bygges videre på dette. Det samme kan ikke sies om Klopp sitt forsvar, verken ifjor eller i år (så langt), noe fem baklengs på to kamper vitner. Det noe naive og offensive spillet til Liverpool kan fort straffe dem dersom de offensive styrkene ikke er effektive og med et bunnsolid Tottenham mener vi nettopp at dette kan skje. Et organisert og godt rustet Tottenham kan være nettopp det som trengs for å slå Liverpool i dette oppgjøret og vi støtter spill i den retningen. Blir det tommel opp for Pochettino?
Fotballsonen spiller:  H (Tottenham) @ 2,39


Chelsea – Burnley (lørdag 16:00)
Chelsea har på marginalt vis tatt to strake seiere, senest borte mot Watford hvor de måtte snu 1-0 til 1-2 på siste 15min av kampen. Dette er naturligvis ingen oppskrift som kan gi de blå stabilitet utover sesongen samtidig som det også gir litt preg av magi at laget har nå den vinnermentaliteten i seg til å vippe kamper til sin fordel. Burnley kommer rett fra en imponerende hjemmeseier mot Liverpool, Chelsea er storfavoritter noe også oddsen på hjemmeseier tilsier, derfor viker vi unna spill på seier også beveger vi oss mot målscorere. Her stiller Diego Costa sterkt, to mål på to kamper og «streetfighteren» fra Brasil har vist god form. Det antas at Batshuayi kan få sin første start med imponerende prestasjoner på sine to innhopp og det styrker bare mulighetene for mer press på Burnley målet. 4,50 er godt betalt for at Costa skal virkelig slippe seg løs til dette oppgjøret.
Fotballsonen spiller: Diego Costa over 1,5 mål @ 4,50

 

Watford – Arsenal (lørdag 16:00)
Wenger bekreftet idag at klubben er i samtaler for å sikre seg en spiss og en forsvarspiller, nærmere definert som Lucas Perez og Shkodran Mustafi.
«We are working on the deals. Will we sign anyone before the window closes? I’m 99 per cent confident.»
Tap i serieåpningen, uavgjort borte mot Leicester, seier må vel komme på tredje forsøk? Det mener vi. Watford har et godt grunnlag med et godt lag, men et påskrudd og konsentrert Arsenal (som forøvrig holdt nullen sist kamp) skal være mer enn giftig nok til å overkomme Watford. Vi går for solid Arsenal-seier.
Fotballsonen spiller: B (Arsenal) @ 1,73
Fotballsonen spiller: (Handicap 1-0) B @ 2,90

 

Hull – Manchester United (lørdag 18:30)
Gullkandidatene Manchester United er godt på vei til tabelltopp med Mourinho og Zlatan i spissen. Duoen som tok Serie A gull er nå i ferd med å få United tilbake på sporet og med to solide seiere borte mot Bournemouth og hjemme mot Southampton sist, er det lite som tilsier at de ikke skal overkomme formlaget Hull City. Hull på sin side har startet Premier League-sesongen på forrykende vis, med to seiere mot fjorårets mestere, Leicester, og senest borte mot Swansea. Laget som var veldig preget av skader ved sesongstart har sjokkert de fleste med både fotballen og effektiviteten, men her tror vi det sier stopp. Mourinho taper ikke slike kamper.
Fotballsonen spiller: B (Manchester United) @ 1,48

 

Manchester City – West Ham (søndag 17:00)
Pep Guardiola har satt sitt preg på City, med Joe Hart ut, Claudio Bravo inn, Sterling som spiller sitt livs fotball, Aguero frisk og scorer mål, ja, det er vanskelig å se noe annet enn hjemmeseier her. Men oddsen frister lite, til og med handicap spill gir lite i retur i forhold til risikoen. Da ser vi tilbake til Sterling, har spilt glitrende og flere målgivende pasninger. West Ham sliter med flere skader og vil nok få et enormt press på seg til denne kampen, og da vil farten og lurheten til Sterling komme godt med. Oddsen på anytime goalscorer Sterling er fristende.
Fotballsonen spiller: Raheem Sterling to score anytime @ 2,70

 

_____________________________________________

Serie A

Lazio – Juventus (lørdag 27.aug  18:00)
Juventus begynte årets sesong hvor de slapp av fjorårets, nemlig med seier. Selv om seieren kom noe senere enn ønskelig så kom den godt med nyinnkjøpte Higuain som matchvinner. Juventus begynte sesongen noe tregt ifjor, og vi tror kanskje de kan gjøre det i år også. Lazio tradisjonelt sterke på hjemmebane og når oddsen nærmer seg 2,00 for at de ikke skal tape årets første hjemmekamp så prøver vi det.
Fotballsonen spiller:  Lazio eller Uavgjort @ 1,99

 

Napoli – AC Milan (lørdag 27.aug  20:45)
To lag som viser at de lekker bakover men også skaper fremover. Milan virker spennende i år og med en het Carlos Bacca kan mye skje. Napoli måtte drive innhenting sist og uten Higuain har de uten tvil mistet en stor del av det offensive spillet sitt. Vi anser dette som en jevn kamp og da syns vi at en odds på 5,05 på borteseier er mer enn godt nok betalt. En målrik borteseier?
Fotballsonen spiller:  B (AC Milan) @ 5,05
Fotballsonen spiller:  Over 2,5 mål @ 1,74

___________________________________________

Spania – Liga BBVA

Real Madrid – Celta Vigo (lørdag 27.aug  20:15)
Det spås en gullsesong for Gareth Bale, et fantastisk mesterskap i sommer, etterfølgt av to mål i serieåpningen gir grunnlag for dette spillet. Waliseren er i form, Real Madrid vil ha serien og Cristiano er på vei tilbake, alt stemmer for de hvite fra Madrid om dagen. Storseier til hjemmelaget kan være innenfor, og da vil det også være naturlig med Bale i spissen. Oddsen på at han blir to målscorer er brukbar og kan prøves.
Fotballsonen spiller: Gareth Bale over 1,5 mål @ 3,50 

 

Leganes – Atletico Madrid (lørdag 27.aug  22:15)
Serieåpningen ble en veldig spesiell en for Atletico Madrid sist helg. Dommeren la til tre minutter tilleggstid, Atletico fikk straffe i det 92. minuttet, scoret og slapp inn mål i det 95.minuttet hvor kampen endte 1-1. Bittert for alle Atletico fans og ingen behagelig måte å starte sesongen på.  Dersom Atletico skal vinne slike kamper dette mot nyopprykkede Leganes må det tidlige scoringer til, det vil nok Simeone gjøre alt for at skal skje. Med en odds på 2,16 er det lite annet som frister så mye som en pauseledelse til Atletico.
Fotballsonen spiller: Atletico leder til pause @ 2,16

 

Athletic Bilbao – Barcelona (søndag 28.aug 20:15)
6-2 hjemme mot Real Betis sist, Messi og Suarez er begge i form. Favorittmotstanderen til Messi verter Barcelona til dette oppgjøret og. Alt annet enn seier for Barcelona er uakseptabelt for deres fans, så høye er kravene. Barcelona setter ofte sitt preg på kampen fra tidlig av, og i en slik kamp hvor man vet Athletic Bilbao ikke legger seg bakpå på hjemmebane åpner det rom for artilleriet til Luis Enrique sine menn. En Barcelona-ledelse til pause er derfor godt betalt til 1,95.
Fotballsonen spiller: Barcelona leder til pause @ 1,95

___________________________________________

Norge – Tippeligaen / Lokalfotball

Donn – Mandalskameratene (fredag 26.aug  19:00)
Donn i fritt fall om dagen, sju strake tap, og ikke vunnet en kamp siden 28.mai. Det er lite som stemmer for laget fra Kristiansand og på en 12.plass på tabellen, så kan de vinke farvel til 3.div spill neste sesong. Mandalskameratene har fremdeles en teoretisk sjanse for å holde seg og da må slike kamper vinnes, og laget kommer rett fra en 5-0 seier hjemme mot Notodden 2 sist. 1,90 på borteseier her virker nærmest som en gavepakke tatt i betraktning formen til lagene.
Fotballsonen spiller: B (MK) @ 1,90

 

Strømsgodset – Molde  (lørdag 27.aug  15:30)
Etter en noe tøff periode står Molde nå med tre strake seiere og formen begynner å vise igjen i poeng. Det samme kan ikke sies om Strømsgodset som ikke har en seier på siste fem kampene. 2,75 på borteseier er meget fristende og det prøves.
Fotballsonen spiller: B (Molde) @ 2,75

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar