Den portugisiske midtbanespilleren, João Mário, er klar for Inter. 

João Mário var en viktig bidragsyter til Portugals noe overraskende EM-gull i sommer. Hans prestasjoner skaffet naturligvis en del oppmerksomhet, og Inter har omtrent siden siste spark på ballen i Europamesterskapet prøvd å hente portugiseren til Italia.

Nå har italienerne endelig lyktes i deres jakt på João Mário. Sporting CP bekreftet i går på sine nettsider at de har solgt Mário til den italienske storklubben. Mário ble ingen billig signering for Nerazzurri, som må ut med 40 millioner euro pluss 5 millioner i bonuser for den nybakte europamesteren. Salget av Mário blir Sportings største salg noensinne. Mários overgangssum tangerer også summen Monaco i sin tid betalte for James Rodríguez, som er tidenes største overgangssum i portugisisk fotball.

João Mário forlater med Sporting etter tolv år i klubben. 23-åringen har siden debuten i 2011 spilt 93 kamper for klubben. Han står også notert med 18 landskamper for sitt Portugal.

Inter har vist muskler i dette overgangsvinduet. Under nye eiere satser Inter stort på og igjen bli best i Italia. Kjøpet av João Mário er klubbens tredje store signering i sommer. Fra før har spillere som Éver Banega og Antonio Candreva kommet inn portene på Giuseppe Meazza. I tillegg er det ventet at det brasilianske stortalentet, Gabriel Barbosa, kanskje bedre kjent som Gabigol, blir klar for Inter innen kort tid.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar