Juventus’ Simone Zaza er klar for West Ham. 

Den italienske landslagsspissen, Simone Zaza, har i hele sommer vært linket bort fra Juventus. Nå går endelig sagaen om Zaza mot slutten. 25-åringen har ifølge Football-Italia signert for Premier League-klubben West Ham United.

West Ham betaler i første omgang 5 millioner euro for et sesonglangt lån av Zaza. Lånet inneholder en klausul som gjør at West Ham er forpliktet til å kjøpe Zaza dersom han spiller et visst antall kamper for The Hammers. Antallet kamper det er snakk om er ennå ukjent, men det skal være snakk ganske få kamper.

Zaza har signert en fem-års kontrakt med West Ham, som vil bli gjeldene når den nevnte klausulen har blitt utløst. Når klausulen blir utløst må West Ham ut med ytterligere 20 millioner euro pluss bonuser. Ifølge Sky Sport Italia vil den totale overgangssummen for Zaza komme opp i 28 millioner euro.

Simone Zaza, som har spilt for en del klubber i sin karriere, slo for fullt gjennom i Sassuolo i 2013/2014 sesongen. I fjor sommer ble den da 24 år gamle spissen hentet til Juventus, men Zaza fikk det aldri helt til i Bianconeri, og har stort sett sittet på innbytterbenken på Juventus Stadium. 25-åringen endte med 8 mål på 24 kamper i Juventus trøya. Han står også noterte med 14 landskamper for sitt Italia.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar