Den spanske venstrebacken, Marcos Alonso, er klar for Chelsea. 

Chelsea har kjøpt Marcos Alonso fra italienske Fiorentina, det bekreftet den engelske klubben på sine nettsider i dag. Dermed er det duket for en retur til Premier League for den 25-årige venstrebacken.

Chelsea har ikke offentliggjort hva de måtte ut med for spanjolen, men etter hva Gazzetta World hevder å vite mottar Fiorentina 27 millioner euro for Alonso. Noe som omtrentlig tilsvarer 250 millioner norske kroner. 25-åringen har signert en kontrakt som binder han til Stamford Bridge frem til sommeren 2021.

Alonso blir Chelseas fjerde signering denne sommeren. Før han har Michy Batshuayi, N’Golo Kanté og Eduardo kommet inn portene på Stamford Bridge.

– Jeg er veldig glad. Det er et steg frem i min karriere og jeg tror dette er den perfekte plassen for meg å utvikle meg videre. Det er på tide for meg å vinne noen titler, sa Marcos Alonso til Chelsea hjemmesider.

Marcos Alonso, som var en del av ungdomsakademiet til Real Madrid, spilte fra 2010 til 2013 i Bolton Wanderes. I 2013 gikk turen videre til Italia, hvor han siden har spilt 85 kamper for Fiorentina. Våren 2014 var han utlånt til Sunderland, så han er på ingen måte ukjent med engelsk fotball.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar