João Miranda ble i dag bekreftet som Brasils nye kaptein. 

Brasils største stjerne, Neymar, har vært kaptein for det brasilianske landslaget siden tidligere landslagsjef Dunga ga han kapteinsbindet fra Thiago Silva høsten 2014. Men etter å ha ledet Brasil til OL-gull på hjemmebane i sommer, har Neymar sagt fra seg rollen som Brasils kaptein.

Nå har Brasils ferske landslagssjef, Tite, bestemt seg for hvem som skal lede laget ute på banen i tiden fremover. Valget har falt på Inters 31-årige (32 om en uke) midtstopperkjempe, João Miranda, det melder Football-Italia.

– Jeg vet at landslaget har flere ledere, men jeg er veldig glad for å ha fått denne æren, sa en stolt Miranda i et intervju gjengitt av Football-Italia.

Brasil har fått en vanskelig start på VM-kvalifisering, og befinner seg på sjetteplass etter seks kamper. Med sjetteplass vil ikke Brasil engang ta seg til play-off til VM, men heldigvis for Tite og hans menn gjenstår det 12 kamper, og det er bare 4 poeng opp til Uruguay, som topper den søramerikanske kvalifiseringen.

Brasil skal i kveld ut i en tøff bortekamp mot høytflyvende Ecuador. Ecuador befinner seg på andreplass i kvalifiseringen, med like mange poeng som Uruguay. Kampen kan sees på Viasat Fotball og Viaplay i kveld fra klokken 23.00.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar