Napoli forbereder en ny og forbedret kontrakt til deres ettertraktede midtstopper, Kalidou Koulibaly.  

Kalidou Koulibaly var en meget heit mann under sommerens overgangsvindu, og mye tydet på at den 25 år gamle stopperkjempen kom til å forlate Napoli i sommer. En klubb som stadig ble nevnt i sammenheng med senegaleseren var Chelsea. Chelseas nye manager, Antonio Conte, var i hele sommer på jakt etter forsterkninger i forsvaret, men måtte ta til takke med David Luiz etter at han verken fikk tak i Koulibaly eller Leonardo Bonucci.

Koulibaly ble til slutt værende i Napoli, etter at president Aurelio De Laurentiis hardnakket aviste alle forsøk på å lokke Koulibaly vekk fra Stadio San Paolo. I et forsøk på å unngå å havne i samme situasjon når overgangsvinduet igjen åpner i januar, forbereder Napoli en ny og forbedret kontrakt til Koulibaly. Den nye kontrakten skal ifølge Football-Italia gi 25-åringen en årslønn på 1,9 millioner euro, noe som er over dobbelt så mye som hans nåværende lønn på 800 000 euro. Den nye kontrakten skal også inneholde en utkjøpsklausul på 65 millioner euro. Men for å ikke havne i samme situasjon som med Gonzalo Higuaíns overgang til Juventus i sommer, gjelder bare utkjøpsklausulen for ikke-italienske klubber.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar