Premier League, og ikke minst Fantasy Premier League, er endelig tilbake etter landslagspausen. Lørdag 13.30 smeller det på Old Trafford med Manchester-derby, og kampene fortsetter gjennom hele helgen. Her er våre 11 utvalgte for gameweek 4.

Keeper:

Tom Heaton – 4,5, Burnley (Hull, H)
En av keeperene med flest poeng. Slapp inn 3 mål forrige runde mot et sterkt Chelsea-lag, men har fått savepoints i alle de tre foregående kampene. Møter et Hull som har startet sesongen bra, men på hjemmebane bør det være muligheter for clean sheet.

 

Forsvar:

Gareth McAuley – 4,7, West Brom (Bournemouth, B)
Fantasy-favoritten McAuley fortsetter å levere. Har mest poeng av alle defensive spillere, med to clean sheet og ett mål. Tony Pulis sine lag er alltid gode bakover, og i tillegg er McAuley en trussel på alle dødballer. Mot Bournemouth er det gode sjanser for begge deler.

Arthur Masuaku – 5,0, West Ham (Watford, H)
Her har vi en liten differensial, da Arthur Masuaku er eid av kun 0,5%. Hjemme mot Watford er det muligheter for clean sheet, samtidig som Masuaku er en trussel framover. Fikk med seg en assist mot City, og vi håper formen fortsetter.

Antonio Valencia – 5,5, Man Utd (Man City, H)
Den siste som får plass i forsvaret er Antonio Valencia. Står ovenfor en tøff utfordring i Man City, men Mourinho har tettet igjen mot gode lag før. I likhet med Masuaku, er også Valencia en trussel framover.

 

Midtbane:

Eden Hazard – 10,2, Chelsea (Swansea, B)
Den lille belgieren har startet sesongen strålende, og selv med en liten pause, tror vi formen fortsetter i GW4. 2 mål og 1 assist i tillegg til 6 bonuspoeng er fasit så langt, og det er ingenting som tilsier at det ikke skal fortsette.

Alexis Sanchez – 11,0, Arsenal (Southampton, H)
Sanchez har endelig komt i gang, og leverte hele 16 poeng forrige runde. Når Sanchez først har kommet i form er han nesten ustoppelig. I likhet med Hazard er han i det øverste prissjiktet, men Agueros suspensjon åpner opp for begge to.

I FORM: Alexis Sanchez leverte hele 16 poeng forrige runde. (Foto: Ben Queenborough)

I FORM: Alexis Sanchez leverte hele 16 poeng forrige runde. (Foto: Ben Queenborough / BPI)

Michail Antonio – 7,0, West Ham (Watford, H)
Slaven Bilic har endelig flyttet Antonio frem på midtbanen der han hører hjemme, og sånt blir det poeng av. 2 mål på 2 kamper som kant er ikke til å spøke med, og mot Watford på hjemmebane er det lov å håpe på mer.

Erik Lamela – 7,1, Tottenham (Stoke,B)

Erik Lamela tar den siste plassen på midtbanen. Er sentral i det offensive spillet til Tottenham, og møter et Stoke-lag som ikke har startet sesongen forrykende…

 

Angrep:

Alvaro Negredo – 6,9, Middlesbrough (Crystal Palace, H)
Har allerede rukket å bli en fantasy-favoritt etter bare 3 gameweeks. Med 21 poeng har han mest poeng av alle angriperne, bortsett fra Zlatan og Aguero. Crystal Palace hjemme er en overkommelig motstander, og Negredo bør få seg et målpoeng  eller to her.

Romelu Lukaku – 9,0, Everton (Sunderland, B)
I fraværet av Aguero, velger vi å gi Lukaku sjansen. Har kun levert 3 poeng på to kamper hittil, og er eid av 7,4 %. Lukaku scoret to for Belgia i landslagspausen, og kan vise seg å være en god erstatter for Aguero.

AGUERO-ERSTATTER?: Kan Lukaku fortsette scoringsformen fra landslagspausen? (Foto: Kieran McManus)

AGUERO-ERSTATTER?: Kan Lukaku fortsette scoringsformen fra landslagspausen? (Foto: Kieran McManus / BPI)

Zlatan Ibrahimovic – 11,8, Man Utd (Man City, H)
Er nesten selvskreven på fantasy-laget den høyreiste svensken. Vi tror det kommer til å smelle i Manchester-derbyet, der både Zlatan og Mourinho vil knuse Guardiola og hans City.

 

Benk: Jakupovic (4,1, Hull), Capoue (4,7, Watford), Marc Wilson (4,0, Bournemouth) og Gibson (4,5, Middlesbrough).

 

Rundens kaptein:

Eden Hazard – I storform for Chelsea, og det er absolutt lov å håpe på fantasy-poeng mot Swansea. Alternativene er Zlatan og Sanchez, men både United og Arsenal har litt tøffere kamper.

Rundens billigspiller:

Gaston Ramírez (5,5) – Møter et ikke altfor sterkt Palace-lag, og Ramírez kan sammen med Negredo lage trøbbel denne runden.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Michail Antonio (5,6%) – 2 mål på 2 kamper sier sitt. Er valgt av litt over 5%, og når Payet er tilbake kan West Ham virkelig få sving på sakene.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

John Stones (31,5%) – Er den mest valgte forsvareren på fantasy, men står med fattige 4 poeng. Ingen clean sheets og ett gult kort er ikke mye å skryte av. Sjansene er ikke store for at dette forbedrer seg borte mot et sultent Manchester United.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar