Forrige runde traff vi godt med Antonio og Lukaku, og vi håper å kunne treffe like godt på våre utvalgte denne runden. Rundens første kamp er Chelsea – Liverpool, og denne uken er det fredagskamp med byttefrist 20.00!

gw5

Keeper:
Maarten Stekelenburg – 5,0 – Everton (Middlesbrough, H)
Stekelenburg er langt fra å være verdens beste keeper, men spiller i et Everton-lag som er svært solide defensivt. Har holdt nullen i de to siste kampene og er et av to lag med bare to baklengsmål denne sesongen. Skal være et bedre lag enn Boro, og vi har tro på at Koemans lag nok en gang er så godt organisert at de holder nullen.

 

Forsvar:
Kyle Walker – 5,7 – Tottenham (Sunderland, H)
Har plukket 25 poeng på de første fire rundene og nærmer seg en must-have. To assist så langt og stormer frem i angrep hver gang sjansen byr seg. Det har gitt bonuspoeng i tre kamper så langt og den eneste kampen hvor Walker ikke har levert poeng er når han måtte av tidlig med skade. Bør nesten være en garantist for bra med poeng mot et uhyre svakt Sunderland.

Antonio Valencia – 5,6 – Manchester United (Watford, B)
Holdt nullen i to av fire kamper og er som alltid svært angrepsvillig. Møter et Watford som har scoret mye mål, hvilket taler noe i mot, men vi har tro på at det kan bli clean sheet her. Watford har slitt defensivt og det kan gi muligheter for målpoeng for Valencia.

Arthur Masuaku – 5,0 – West Ham (West Bromwich, B)
West Ham har bare holdt nullen én gang denne sesongen, men mot West Bromwich er det lite som tyder på målfest. Masuaku har vist seg som en bra bidragsyter i det offensive så langt denne sesongen og kommet til mange innlegg. Det har så langt gitt en assist og med seriens beste målscorer i lufta på høyrekanten tror vi det kan være mulighet for nye målpoeng her.

 

Midtbane:
Alexis Sanchez – 11,0 – Arsenal (Hull, B)
Arsenal har ikke fått noen stor start på sesongen, men har scoret bra med mål og da pleier Sanchez å være involvert. Plukket meget bra med poeng mot Watford, før han ble spart sist. Scoret også mot PSG i midtuka og skal nå opp mot et Hull-lag som ikke skal være i nærheten av Arsenal rent kvalitetsmessig.

Raheem Sterling – 8,3 – Manchester City (Bournemouth, H)
Har åpnet sesongen strålende med målpoeng i tre av de første fire, og fikk også med seg målpoeng i midtukeoppgjøret mot Mönchengladbach. Bournemouth bør ikke være noen match for Guardiolas City og med hele elleve mål på fire kamper til nå vil det by seg muligheter for Sterling.

Michail Antonio – 7,1 – West Ham (West Bromwich, B)
Seriens store formspiller. Spilte høyreback i første kamp, uten at det var noen suksess og dermed er han tilbake på høyrekanten, hvor han hører hjemme. Det har ført til fire mål på de tre siste, og grunnet mange offensive involveringer er han også en mann som kan få bra med bonuspoeng. Selvskreven i laget nå, selv om West Brom er gode bakover.

Michail Antonio of West Ham United celebrates scoring his sides second goal during the Premier League match between West Ham United and Watford played at The London Stadium , London on 10th September 2016 -------------------- Michael Zemanek / BPI Football - Premier League 2016/17 West Ham United v Watford London Stadium, London, United Kingdom 10 September 2016 ©2016 Michael Zemanek / BPI all rights reserved

Michail Antonio har vært strålende den siste tiden og må inn i laget! (Foto: Michael Zemanek, BPI).

Erik Lamela – 7,1 – Tottenham (Sunderland, H)
Ble benket sist etter å ha kommet sent tilbake fra landslagssamling, men er ventet å være tilbake i startelleveren her etter å ha startet i CL i midtuka. Der noterte han seg for en assist og i seriespillet har Lamela notert seg for både mål og assist på de tre kampene han har startet. Sunderland skal være en motstander hvor det er mulig å score bra med mål og dermed får Lamela sjansen hos oss, som den billigste veien til potensielle målpoeng hos Spurs.

 

Angrep:
Zlatan Ibrahimovic – 11,9 – Manchester United (Watford, B)
Tatt flest poeng av alle angrepsspillere så langt og scorer omtrent på bestilling. Har ikke sett fantastisk ut så langt, men scorer mål og får også med seg bonuspoeng. Watford skal være et lag hvor det er gode muligheter for å score på og Zlatan er selvskreven i laget for øyeblikket.

Romelu Lukaku – 9,1 – Everton (Middlesbrough, H)
Hadde gått en stund uten målpoeng, men vi tok ham inn i laget sist uke og det ga avkastning umiddelbart. Scoret tre mål på et sjanseløst Sunderland og herjet som ingen andre har gjort denne sesongen. Kunne fort scoret flere og så veldig bra ut. Skal opp mot et Middlesbrough som enda ikke har møtt et godt lag og som tapte mot Palace sist, hvor fysikken til Benteke skapte store problemer. Vi tror Lukaku får en ny god kamp her og med kampprogrammet Everton har er han nærmest et must.

Christian Benteke – 7.5 – Crystal Palace (Stoke, H)
Kom i gang med scoring sist og har vært mye involvert i de to kampene han har spilt så langt. Skaffet straffe mot Bournemouth og satte sin første for sesongen mot Middlesbrough sist. Vi tror det fortsetter for den belgiske kjempen og gir ham tillit mot et Stoke-lag som har vært katastrofalt svake så langt.

Christian Benteke møter et Stoke med 10 baklengs på 4 kamper (Foto: Michael Zemanek, BPI).

Christian Benteke møter et Stoke med 10 baklengs på 4 kamper (Foto: Michael Zemanek, BPI).

 

Benk:
Jakupovic (4,1, Sunderland), McAuley (4,7, West Brom), Capoue (4,8, Watford), Wilson (4,0, Bournemouth)

 

Rundens kaptein:
Romelu Lukaku –
Lukaku pleier å finne flyten når han kommer på scoringslista og med tre sist bør han absolutt ha noe å bygge på her. Hadde også bra med muligheter mot Stoke og er en vanskelig mann å håndtere. Middlesbrough får sin første ordentlige test etter opprykket her og vi tror Lukaku kan gi dem en vond opplevelse her.

Rundens billigspiller:
Yannick Bolasie (6,0) –
Det har ikke løsnet helt for Bolasie enda, men sist var han bra og fikk seg en assist. Med Lukaku i gang på topp og et svært velfungerende Everton-lag skal det være gode muligheter for nye poeng her og dermed blir Bolasie rundens pick som billigspiller

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):
Iheanacho (3,8%) –
Med Agüero ute spiller Iheanacho på topp for City, og den unge nigerianeren har en fantastisk statistikk når han starter for de lyseblå. 6 mål og 1 assist på 8 kamper fra start er meget solid og gir Iheanacho muligheten som vår differensial denne uken. Scoret og serverte sist, og Bournemouth hjemme er en svært god fixture.

Rundens donk (Valg av minst 15%):
Alvaro Negredo (30,8%) –
Negredo har vært en veldig bra fantasymann så langt denne sesongen og har steget hele 0,4 i pris. Er nå eid av hele 30,8% av alle spillere, men har blanket  de to siste gameweekene og skal nå opp mot et Everton som har vært bunnsolide denne sesongen. Statsene til Negredo har heller ikke vært spesielt bra og vi føler oss relativt trygge på han som ukens donk.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar